Vacature

Geschreven op: 10/04/2024

Doktersassistent Haarlem 27 – 36 uur per week (3 of 4 dagen) in Haarlem

Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek? Heel fijn, want wij zijn mogelijk op zoek naar jou! Komende zomer zal één van onze vaste assistentes verhuizen naar het oosten van het land en daarom hebben wij een plekje te vullen.

Wij zijn op zoek naar een assistente voor 3 of 4 dagen per week (27 – 36 uur). Bij voorkeur op maandag, dinsdag en donderdag en/of vrijdag (in overleg kan de maandag ook een andere dag worden). Op de maandag werk je met een ervaren collega samen en op dinsdag en donderdag werk je alleen, waarbij er een ervaren collega aanwezig is op de praktijk voor vragen.

We werken met een klein, gemengd en hecht team dat huisartsenzorg levert aan patiënten die vaak al lang in de praktijk zitten en dat geeft een hele fijne, ons-kent-ons sfeer. Het team bestaat uit twee huisartsen, één POH-somatiek, één POH-GGZ, twee doktersassistentes en een praktijkmanager. Onze patiënten zijn vaak al lang ingeschreven in onze praktijk en daarom bovengemiddeld vriendelijk naar ons.

Goede patiëntenzorg bieden kunnen we alleen als we voldoende tijd en aandacht voor de patiënt blijven maken. We hebben er daarom voor gekozen dat de assistente tot 12:00 aan de telefoon zit voor alle reguliere vragen en we zijn ‘s middags alleen bereikbaar voor spoedgevallen en telefoontjes die niet tot de volgende dag kunnen wachten. Dit betekent dat je ’s middags de rust en ruimte hebt voor je eigen spreekuur en met aandacht andere taken uit kan voeren.

Als doktersassistente in onze praktijk ben je de spil die de praktijk draaiende houdt. We zijn daarom op zoek naar iemand die betrouwbaar is, goed contact kan maken met patiënten, zelfstandig kan werken, overzicht kan houden, je eigen werk goed kan organiseren, verantwoordelijk omgaat met patiënten en patiëntgegevens, slim gebruik maakt van computers, denkt in oplossingen en mee kan groeien met alle ontwikkelingen in de zorg.

Werkzaamheden

Als doktersassistente ben je in onze praktijk verantwoordelijk voor:

 • het contact met patiënten aan de balie en telefoon;
 • het triageren volgens de NHG triagewijzer;
 • het uitvoeren van medische verrichtingen;
 • het agendabeheer;
 • de administratie en het voorraadbeheer.

Functie eisen

 • een afgeronde opleiding MBO – niveau 4 Doktersassistent(e);
 • ervaring met OmniHis Scipio is een pré;
 • bij voorkeur woonachtig in Haarlem of omgeving;
 • 27 of 36 uur per week beschikbaar (maandag, dinsdag en donderdag + extra dag bij 36 uur);
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • vriendelijk, professioneel, pro-actief, zelfstandig en probleemoplossend;
 • voldoende beheersing van de Engelse taal;

Arbeidsvoorwaarden en sollicitatie

We bieden een zelfstandige en uitdagende baan in een fijne werkomgeving met een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief en CV als pdf naar: vacature@praktijk-haarlem.nl t.a.v. Antos Zimmermann, praktijkmanager.
Whatsappen kan natuurlijk ook.

We kijken uit naar je sollicitatie!
Voor meer informatie kun je bellen met Antos Zimmermann, praktijkmanager, tel nul6-1738nul52nul