Zorgonline

In antwoord op de corona pandemie zijn we versneld overgestapt op een nieuw platform voor digitale dienstverlening. Met dit nieuwe digitale platform willen wij u een gebruiksvriendelijkere en betere digitale service bieden.

Dit nieuwe e-portaal kunt u hier vinden. Of druk op onderstaande rode button. Deze is ook te vinden in de rechter zijbalk.

Voor dit nieuwe platform dient u een nieuw account aan te maken, welke wij vervolgens handmatig moeten goedkeuren. Daarvoor vragen wij uw geduld.

Met dit nieuwe platform kunt u:

  • ons berichten sturen (e-consult)
  • herhaalrecepten aanvragen (e-recept)
  • webagende afspraken maken (dit staat tijdelijk uit i.v.m. corona pandemie)

Schroom niet om vragen te stellen of feedback te geven, als iets nog niet goed werkt of nog niet onduidelijk is. Over een klein aantal weken zal het ook mogelijk zijn om dit nieuwe digitale platform via een app op uw telefoon te bedienen.

Mocht dit nieuwe digitale platform niet goed voor uw werken dan kunt ook recepten inspreken op onze telefoonlijn en kiezen voor keuze 2 in ons telefoonmenu.

De online diensten kunt u ook via een app op uw smartphone gebruiken. Download daarvoor de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Team Huisartspraktijk Scherpenzeel