Griepvaccinatie

 

De jaarlijkse griepvaccinatie (influenza) vindt in 2021wederom plaats in buurtcentrum de Tulp gelegen aan Voortingplantsoen 56 in Haarlem. 

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates, we zijn namelijk druk bezig met het voorbereiden. Iedereen zal zoals gebruikelijk een persoonlijke brief of email ontvangen voor een uitnodiging. Deze uitnodigingsbrief of email zult u ontvangen tussen 11 oktober en 16 oktober.

De vaccinaties vinden plaats op vrijdagmiddag 29 oktober, te weten op:

29 oktober 13:00 tot 14:30 uur: voor de combi groep vaccinatie: griep + pneumokokken-vaccinatie voor mensen met geboortejaren 1948 tot en met 1952.

29 oktober van 15:00 tot 18:30 uur: griep vaccinatie voor mensen van 60 jaar en ouder en alle andere geïndiceerden.

Er zal in november nog een vrijdag middag of ochtend gepland worden voor iedereen die echt niet kan op vrijdagmiddag 29 oktober. 

In de persoonlijk uitnodingsbrief, die u ontvangt tussen 11 en 16 oktober staat vermeld op welke tijdstip u wordt verwacht. U kunt helaas niet zonder overleg op een ander tijdstip langskomen. De priklocatie wordt dit jaar wederom gehouden in buurtcentrum de Tulp, gelegen aan het  Voortingplantsoen 56 in Haarlem. Het buurtcentrum ligt aan een pleintje schuin achter de Vomar supermarkt in de wijk Rozenprieel. Het buurtcentrum ligt ongeveer 400 meter van onze praktijk af.

Indien u een uitnodiging voor de jaarlijkse gratis vaccinatie(s) heeft ontvangen én u op de aangegeven tijd in de uitnodiging niet kunt, dan wordt u gevraagd met ons contact op te nemen door ons te bellen bij voorkeur op vrijdagochtend of ons te e-mailen.

Voor een ieder die, niet kan op deze dag, komt  er een inhaalochtend/middag in november.

Meer informatie over de pneumokokken vaccinatie vindt u hier: www.rivm.nl/pneumokokken en  www.thuisarts.nl/pneumokokken

Meer informatie over de griepprik vindt u hier: www.rivm.nl/griepprik en www.thuisarts.nl/griep

Wij willen u vragen het volgende in acht te nemen:

  • Neem de actuele coronamaatregelen in acht.
  • Draag een mondkapje en houdt 1,5 meter afstand tot elkaar
  • Kom op de aangegeven datum en tijdsblok, neem anders contact op met de praktijk.
  • Draag makkelijke kleiding zodat u snel uw arm(en) kunt ontbloten
  • Als u last heeft van verkoudheid, keelpijn, hoesten, kortademigheid, verhoging of koorts of reuk, en/of smaakverlies, dan mag u niet komen op de vaccinatie-middag en wordt u gevraagd contact op te nemen met de praktijk voor overleg.
  • Volg de aanwijzingen en route aangeevens door de personeelsleden bij de deuren van het wijkcentrum de Tulp.
  • Neem de oorspronkelijk uitnodigingsbrieven mee, anders kunnen wij uw vaccinatie(s) niet registreren.